Retouren & Garantie

Retourneren van artikelen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@juultjesworld.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

U kunt ook direct het Herroepingsformulier invullen en opsturen.

Garantie
Het product is zonder gebreken opgestuurd en is geschikt voor het gebruik van de koper. We garanderen het functioneren van het product voor een periode van twee kalenderjaren na ontvangst van het verkochte door koper.  Werkt het product niet naar behoren, dan kunt u deze terugsturen en/of een vervangend product ontvangen. In overleg met u kunnen we vervangingsonderdelen sturen ter herstel van het product. Voor recht op garantie kunt u een mail sturen naar info@juultjesworld.com

De waardering van www.juultjesworld.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 201 reviews.